FRIDAY AUGUST 29, 2014

Number 23: Hello!

Oon hirveen pahoillani tästä epävirallisesta "blogitauosta" josta en ole sen ihmeemmin ilmoitellut. Kone ei suostu tallentamaan muokattuja kuvia, vaikka ne on koneelle saatu siirrettyä. Probleema on vielä kesken ja yritän mahdollisimman nopeesti saada uusimpia asukuvia tänne, kuten samoin myös mun kuulumisiani. Vähä mulla on myös ongelmana se etten tiiä mitä kirjottaa, oon huono kertomaan kuulumisia vaikka tiiän että niitä blogin lukijat kaipaa myös. Siksi toivon et voisitte vähän jättää kommenttia ja toiveita tulevista postauksista!


Mun arki on alkanut hyvin uudessa koulussa. Kallion lukio on ihan supermahti paikka, vaikka aamut on aikasii ja bussit on vähän hankalii aina välillä. Kallios on tosi hyvä yhteishenki ja oon tykännyt opettajista ja meiningistä. Koulun jälkeen oon voinu mennä keskustaan näkee kavereita, koska sporat menee niin kätevästi. Oon ihan in lööv!

Ja arvatkaa mitä… Mä lähen AUSTRALIAAN ens kesänä kuukaudeksi! Oon aivan älyttömän innoissani tulevasta matkasta, mut vajaa vuosi tulee menee nopeesti kun on jotain tavoitteita. Oon ostoslakossa ja teen nyt töitä että saisin mahollisimman paljon itse maksettua matkan hinnasta. Mut, ihan uskomatonta - Australiaan! Jos joku on käyny ja jotain vinkkejä olis, nii heittäkää vaa mulle iha vapaasti.


4 comments:

 1. voisit vaikka kirjottaa jonkinsortin meikkipostauksen,kaveripostauksen,huonepostauksen,omasta elämästäs,harrastuksistas yms yms. :) vähä jotain erillaista ja uutta :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei joo! Kiitti ideoista, kun nyt on näitten kuvien kaa ongelmii :)

   Delete
 2. Tee postaus omasta tyylistäs et kerrot laajasti millanen se omasta mielestäs on ja mitä kaikkee siihen kuuluu!

  ReplyDelete