THURSDAY 28 JANUARY 2015

Number 32

"...Mä pidän tän otteen jotten ikinä menetä itestä loppuja..."
Nyt on koeviikko, mutta mua ei huvita. Ei vaan millään huvita. Oma jaksaminen tuntuu loppuvan kesken ja harmaus peittää arjen. Rakastan kalliota, mä oon jotenkin onnellinen vaikka samaan aikaan tosi tyhjä.
Mun piti kirjottaa paineista, kaikesta mikä mun mielessä nyt pyörii. Mutta mä en voi, stressaan että se on liian yksipuolinen kirjotus, liian lattea. Pelkään sitä mitä muut sanoo, vaikka niiden rajojen rikkomisesta mun piti kirjottaa. Oon viettänyt hiljaiseloa blogin puolella, koska viime postaukseen tullut kommentti pysäytti hetkeksi. Sai ajattelemaan kuinka suurta 'vihaa' joku varmaan tuntematon ihminen voi kokea mua kohtaan. En jaksanut kirjottaa mitään, koko viestiin vastaaminen tuntui niin ajanhukalta. Mä olen semmoinen kuin olen, ehkä päässä roikkuu kuollut heinätuppo, ehkä mun tyyli ei välttämättä ole sun mieleen. Mutta en mä lähde muuttamaan itseäni sen takia koska joku niin kommentoi anonyymina mun blogiin. Oon vasta oppinut hyväksymään itteni, nekin piirteet joita en oo koskaan arvostanut itessäni. Tajusin just kuinka vahvaks mä oon tullu, kuinka mä en antanut yhden kommentin heilauttaa elämää. Sen kommentin jättäjä ei välttämättä ees ymmärrä, mitä tuollainen toisen haukkuminen ja alaspäin painaminen olisi joissakin voinut aiheuttaa. Joku olisi voinut rikkoa ihonsa sen takia, lopettaa omien mielipiteidensä esittämisen, alkanut pukeutumaan niin kuin media sanoo.
 Oon oppinut paljon rohkeemmaks, oppinut sanomaan mitä haluan välittämättä muiden mielipiteistä. Epävarmuus silti hakkaa pään sisällä, miksi joku sanoi niin? Miksi joku teki niin? On yhä vaikea päästää asioita menemään, ne jäävät pään sisälle vaivaamaan. Silti jäävät, vaikka ne eivät elämääni muuttaisi suurestikkaan. En oikein osaa olla vieläkään niin iloinen mitä mulla on juuri nyt, vaan kaipaan jotain mitä on vaikea tavoittaa. 

Ehkä mä joskus löydän sen, tässä hetkessä onnen pilkahduksia on
 se kuinka kelpaan mun kavereille juuri tämmösenä kuin oon, 
tieto siitä että lähden ensi kesänä Australiaan,
että mulla on upea työpaikka,
että mulle avautuu vielä suuria mahdollisuuksia jos mä jaksan uskoa itteeni.


4 comments: