TUESDAY 21 APRIL 2015

Number 34.

Heipparallaa pitkästä aikaa! Anteeks, en ole vaan jaksanut millään kirjoittaa. Ei oikein ole ollut aikaa, tai toisin sanoen ei ole riittänyt omat henkiset varat. Mutta joku anonyymina tuli askiin piristämään päivääni ja kyseli milloin kirjoitan taas. Päätin sitten kerätä itteni ja kirjoittaa jotain omista fiiliksistä ja laittaa pari tb kuvaa. Ehkä tää vastas jotain toiveita edes, vaikka latteaksi jää. Kyllä mä tästä vielä nousen ja teen kunnollisia postauksia. Esittäkää vaan toivomuksia vaikka askiin: ASK - SENNIALEKSANDRA 
Oon aika onnellinen, mutta tosi väsynyt. Ehkä mun väsymys on enemmän uupuneisuutta, oon epäillyt että voisko asia johtua jostain raudan tai vitamiinienpuutteesta. Tänään onneksi oli sitten verikokeet terkkarissa. Mun elämä menee koulun tahtiin, yritän tehdä siinä sivussa töitä ja jaksaa olla kavereiden kanssa. Kohta on kesäloma onneks, aivan nurkan takana se odottaa! Vaikka tosin sitäkin jännitän ihan liikaa, ei ole 100% varmaa pääsenkö lähtemään Australiaan, kattoo nyt miten paino menee ja miten opin hallitsemaan ajatukseni.

J A  H E I ! Sunnuntaipuodin kanssa kuvattiin viime sunnuntaina 19 päivä mallistovideota, joka julkaistaan tässä lähiaikoina. Oon tosi innoissani, aikamoista matskua tulossa ulos! Lupaan linkata videon tietty tänne ja laittaa jotain pätkää instagramiin. En millään jaksa oottaa että ite näen videon kokonaisuudessaan :)
"Tää on vaa elämää, mikä pia ohi on
Makaan maas selällää ase kohti ohimoo"
"Mut se ei oo mä, vaan mun pimee puoli ja tää kuori
on särkyvää ku heikko jää"

2 comments:

  1. sun blogia on kyllä tosi kiva lukee :) ja kaikki kuvat on tosi ihania

    ReplyDelete
  2. Koska kirjotat taas? Ois kiva kuulla vaikka ihan vaan kuulumisia :)

    ReplyDelete